Før og etter besøket

Enten du er eksisterende kunde hos oss, eller skal besøke klinikken vår for første gang, her finner du informasjon som er nyttig å vite både før og etter besøket.

Før og etter besøket

Generelt

Ta med informasjon om eventuelle legemidler dyret ditt benytter. Både navn på legemiddel samt dosering. Det er også fint om dyret har blitt luftet og har gjort fra seg før levering på klinikken, men vær oppmerksom på egen informasjon for indremedisinsk utredning og ultralydundersøkelse.

Før ultralydundersøkelse

Dyret skal ikke ha mat etter kl 20.00 kvelden før, men skal ha tilgang på friskt vann. Hunden må gjerne luftes samme morgen, men det fint om den ikke får tisse utenfor klinikken da det er en fordel om det er urin i blæra under undersøkelsen.

Før operasjon

Dyret skal ikke ha mat etter kl 18.00 dagen før, men skal ha tilgang på friskt vann. Bad hunden med en egnet dyresjampo kvelden før slik at det er rent når det kommer til operasjon. Om du har en hund bør denne luftes så det får gått på do om morgenen før den leveres.

Om dyret går på medisiner skriv disse ned på en lapp og lever denne når dyret kommer til operasjon. Henting av dyret avtales samme dag som det leveres.

Før indremedisinske utredninger

Dyret skal ikke ha mat etter kl 20.00 kvelden før, men skal ha tilgang på friskt vann. Ofte skal det tas urinprøver, det er da fint om hunden ikke har tisset og dermed tømt blæra fullstendig før den leveres på morgenen.

Om dyret går på medisiner skriv disse ned på en lapp og lever denne når du leverer dyret. Henting av dyret avtales samme dag som det leveres.